ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ MSc, MD, PhD, FEBVS

Μανωλάκη 13 - 15, Λάρισα - (Κέντρο) 41222
2410 537393
Νομός, Λάρισα
6944 724146 http://www.agiannoukas.gr agiannoukas@gmail.com

Βιογραφικό

Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο ιατρείο μας, σας προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες που έχουν πάντοτε βάση την τεκμηριωμένη και βασισμένη σε ενδείξεις ιατρική επιστήμη και μοναδικό κριτήριο το όφελος του ασθενή.

Παρούσα Θέση:: 

Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Λάρισας 

Εκπαίδευση:

 Ειδικότητα Αγγειοχειρουργικής (16/09/1997: FEBVS)

 Ειδικότητα Αγγειοχειρουργικής (04/07/1997: Εθνικός τίτλος ειδικότητας)

 Ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής (22/07/1992: Εθνικός τίτλος ειδικότητας)

 Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 23/08/1985 με βαθμό: «7,35/40 Λίαν Καλώς»

Ακαδημαϊκοί Τίλοι:

1. Διδακτορική Διατριβή με θέμα: «Η επίδραση της υπερεκλεκτικής διατομής των πνευμονογαστρικών νεύρων και των προσταγλανδινών στην προστασία του γαστροδωδεκαδακτυλικού βλεννογόνου από τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα» 16/02/1993. Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 

2. MSc in Vascular Technology and Medicine με θέμα: “The role of venous wall fibrosis in the development of reflux” 09/11/1995. Imperial College of Science, Technology and Medicine, University of London, U.K.

3. PhD με θέμα: “Emerging and established risk factors in the distribution and severity of atherosclerosis” 31/08/2004. Imperial College of Science, Technology and Medicine, University of London, U.K.

4. Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής 

01/09/2005, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

5. Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής

26/07/2010, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Υπηρεσίες

  • Υπερηχογράφημα (triplex)
  • Laser ή ραδιοσυχνότητες κιρσών
  • Σκληροθεραπεία
  • Ενδαρτηρεκτομή καρωτίδας
  • Στεντ καρωτίδας
  • Αγγειοπλαστική
  • Θεραπεία ανευρύσματος ενδοαγγειακά με στεντ
  • Κλασική χειρουργική

Η μελέτη και η διάγνωση των αγγειακών παθήσεων, γίνονται από τον Γιαννούκας Αθανάσιος καθηγητή αγγειοχειρουργικής ιατρικού υμήματος πανεπιστημίου Θεσσαλίας που σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό του ιατρείου μας σας δίνουν τη σωστή διάγνωση και την τέλεια και αποτελεσματική θεραπεία.

Στόχος του ιατρού και της ομάδας του είναι να σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης, να συζητήσετε λεπτομερώς το αγγειακό σας πρόβλημα, να σας προτείνουν ό,τι θεωρούν καλύτερο για σας και να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία σας στοχεύοντας στην άμεση και σωστή αποκατάσταση κάθε προβλήματος. Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.