ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΙΝΑ

Βεΐκου 55 & Λητούς 1, Αττική - Γαλάτσι 111 46
Νομός, Αττική
6945 925508 mariantinath@hotmail.com

Βιογραφικό

Η Θεοδωροπούλου Μαριαντίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει ειδίκευση στην Διαχείριση του στρες, καθώς έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή Υγείας» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας Συμπεριφοράς, σύμφωνα με τα κριτήρια της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς και την European Association for Behavioural and Cognitive Therapy.

Έχει αποκτήσει την κλινική της εμπειρία συνεργαζόμενη με διάφορους φορείς. Εργάστηκε στον τομέα της Διασυνδετικής Ψυχιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», ενώ, επίσης, έχει εργαστεί σε προγράμματα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στον Δήμο Γαλατσίου και στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας. Η κλινική της πρακτική περιλαμβάνει ένα φάσμα ατομικής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε ανθρώπους με διαταραχές στη διάθεση, αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές προσωπικότητας, προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων κτλ.

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Γαλάτσι και, παράλληλα, συνεργάζεται με τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, παρέχοντας ψυχοκοινωνική στήριξη σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.