ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι

Βιογραφικό

Ο Ποτουρίδης Γ Αναστάσιος MD, MSc, PhDc είναι αγγειοχειρουργός - αγγειολόγος και Υπ. Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και μεταεκπαιδευτής στην Γερμανία, με πρότυπο ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη καθώς και στα Γιαννιτσά. 
Η ενασχόλησή του με ασθενείς που πάσχουν από χρόνια φλεβική ανεπάρκεια και κιρσούς ήταν συνεχής και ουσιαστική, προσφέροντας τους την ιδανική λύση για το πρόβλημά τους μέσα από μία προσωποποιημένη προσέγγιση με την σύγχρονη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο του Laser ή με την κλασική μέθοδο της σαφηνεκτομής.

Ταυτόχρονα, διαθέτει εμπειρία στην αντιμετώπιση ασθενών με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, διενεργώντας μεγάλο αριθμό αγγειακών προσπελάσεων. Έχει μετεκπαιδευτεί στην διεθνούς φήμης και κορυφαία Κλινική Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Paracelsus Medical University της Νυρεμβέργης (PMU), στη Γερμανία. Επίσης, κατέχει πιστοποίηση από την Γερμανική Εταιρεία Φλεβολογίας και την εξειδικευμένη ομάδα της για τη διενέργεια σκληροθεραπείας, με στόχο το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των κιρσών, καθώς και των ευρυαγγειών. Επιπλέον, στο ιατρείο παρέχεται η δυνατότητα αντιμετώπισης των ευρυαγγειών με τον πλέον σύγχρονο, αναίμακτο και αποτελεσματικό τρόπο, μέσω της χρήσης του ισχυρού και εξειδικευμένου, Αμερικάνικης προέλευσης Laser, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα μέσα από μια εξατομικευμένη θεραπεία.

Είναι Πανεπιστημιακός Υπότροφος του Αγγειοχειρουργικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Γ. Γεννηματάς", επιτελώντας χειρουργικό έργο και συμμετέχοντας, παράλληλα, στην εκπαίδευση των νέων ιατρών. Τέλος, διαθέτει κατάρτιση και έχει ερευνητική δράση, η οποία αποτυπώνεται στις ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, στα οποία συμμετέχει, ενώ αποτελεί μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας της αγγειοχειρουργικής από το 2016, καθώς και της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας.

Υπηρεσίες

  • Φλεβική Ανεπάρκεια / Κιρσοί. 
  • Ανεύρυσμα                                                     
  • Αρτηριακή εμβολή 
  • Αρτηριοπάθεια άκρων 

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Γραφείο 1: Ι. Τσιμισκή 126, Λευκός Πύργος - Ιππόδρομος Θεσσαλονίκη (Κέντρο) 54 621
Τηλέφωνο: 2316 021010

Γραφείο 2: Νομός, Θεσσαλονίκη

Γραφείο 3: Ελ. Βενιζέλου 138 , Κέντρο, 3ος όροφος Πέλλα - Γιαννιτσά 581 00
Τηλέφωνο: 2382 025685

Γραφείο 4: Νομός, Πέλλα


Κινητό: 6977 535573
Email: potouridis.an@gmail.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.