ΚΟΥΠΗΣ Σ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ DDS, PhD

Κύπρου 27, Θεσπρωτία - Ηγουμενίτσα 46100
26650 21066
Fax: 26650 21057
Νομός, Θεσπρωτία
http://koupisorthodontics.gr/ nikos.koupis@gmail.com

Βιογραφικό

Ορθοδοντικός

Ο Δρ ΚΟΥΠΗΣ Σ ΝΙΚΟΛΑΟΣ DDS, PhD είναι εξειδικευμένος ορθοδοντικός, που διατηρεί ιατρείο στην Ηγουμενίτσα.

Αφού αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην παιδοδοντία στο Πανεπιστήμιο Gent, Βέλγιο. Εκεί εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή και αναγορεύθηκε διδάκτωρ οδοντιατρικής.

Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ορθοδοντικής στο Εργαστήριο Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., από όπου απέκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα της ειδίκευσης στην ορθοδοντική και, στη συνέχεια, τον τίτλο ειδίκευσης της ορθοδοντικής από το Υπουργείο Υγείας. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ορθοδοντικής Ομοσπονδίας και της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Εταιρείας.

Υπηρεσίες

Στο ιατρείο παρέχονται, αποκλειστικά, ορθοδοντικές υπηρεσίες σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά, ακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις της επιστήμης.

Αντιμετωπίζεται ένα ευρύ φάσμα ορθοδοντικών, οδοντογναθικών και λειτουργικών προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, με ακίνητους μηχανισμούς (μεταλλικά άγκιστρα - διαφανή άγκιστρα), κινητούς μηχανισμούς και με την τεχνική Invisalign (ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια).

Videos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.