ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Νερατζιωτίσσης 15, (1ος Όροφος) Αττική - Μαρούσι 151 24
Βενιζέλου Ελευθέριου 26 , Αττική - Γαλάτσι 111 47
Νομός, Αττική
6948 111912 https://alexiou-surgery.gr/ knegro@otenet.gr

Βιογραφικό

Ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Κωνσταντίνος Αλεξίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου αποφοίτησε στις 20 Ιανουαρίου του 1995 και έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στις 21 Μαρτίου 1995 με την υπ’ αριθμόν 10515/95 απόφαση της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής – Διεύθυνση Υγιεινής.


Με την 1395/12-7-2006 γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και με την 4414/24-7- 2006 απόφαση του Νομάρχη Ανατολικής Αττικής του χορηγήθηκε η ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού.


Στο διάστημα της υποχρεωτικής εκπαίδευσης παρακολούθησε για ένα έτος τις εργασίες της Αγγειοχειρουργικής και Ουρολογικής Κλινικής και έλαβε μέρος σε αγγειοχειρουργικές και ουρολογικές επεμβάσεις.


Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας ως Ανθυπίατρος υπηρέτησε ως έμμισθος ιατρός σε μονάδες του στρατού και στο 401 ΓΣΝΑ σαν εσωτερικός βοηθός λαμβάνοντας μέρος σε επεμβάσεις.


Μετά την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου σε άγονο αγροτικό ιατρείο, τοποθετήθηκε ως ιατρός επί θητεία στο Π.Ι Καταφυγίου του Κ.Υ Άνω Χώρας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου όπου αντιμετώπιζε και διακόμιζε τα επείγοντα περιστατικά σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας.


Για 15 έτη και συγκεκριμένα από το 2006 έως τον Απρίλιο 2020 απέκτησε κλινική εμπειρία ως Ειδικευμένος Χειρουργός στο Ε.Σ.Υ., στην Α΄ Χειρουργική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνών. Στο διάστημα αυτό εκτέλεσε περισσότερες από 9.000 επεμβάσεις, μικρές, μεσαίες, μεγάλες, βαρείες, εξαιρετικά βαρείες και ειδικές εγχειρήσεις. Με έμφαση στη Χειρουργική Ογκολογία, στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και την Επείγουσα Χειρουργική, τόσο σε τακτικά όσο και σε επείγοντα περιστατικά, που καλύπτουν όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής, με ΑΡΙΣΤΕΣ ετήσιες εκθέσεις αξιολόγησης Ιατρικού Προσωπικού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.