ΓΚΟΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αλαμάνας 33 & Κωλλέτη, 1ος 'Οροφος Μαγνησία - Βόλος 382 21
24210 77383
Νομός, Μαγνησία
693 7657979 gogaslogo@hotmail.com

Βιογραφικό

Το κέντρο ΓΚΟΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ δραστηριοποιείται από τα τέλη του 2009.

Στόχος του ήταν η άρτια οργανωμένη παροχή υπηρεσιών στο χώρο της λογοθεραπείας για την υποστήριξη βρεφών, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με διαταραχές λόγου, ομιλίας και κατάποσης. Η πολυετής εμπειρία μας, από το 2004, και η πλήρης επιστημονική μας κατάρτιση αποτελούν τα εχέγγυα για τη σωστή αξιολόγηση - διάγνωση και αποκατάσταση των διαταραχών λόγου, ομιλίας και κατάποσης.

Στο κέντρο μας αναλαμβάνουμε βρέφη με αισθητηριακά ελλείμματα, διαταραχές θηλασμού και κατάποσης, αναπνευστικά προβλήματα κ.ά. Επίσης, παιδιά και εφήβους με αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές, νοητική υστέρηση, τραυλισμό, εγκεφαλική παράλυση, σύνδρομα (Down, Rett, Prader-Willy.).

Επιπλέον, αντιμετωπίζουμε, αποτελεσματικά, δυσλεξία, μαθησιακές δυσκολίες, δυσαρθρία, στοματική απραξία, ειδική γλωσσική διαταραχή (SLI) και χειλεοϋπερωοσχιστίες.

Επίσης προβλήματα βαρηκοΐα, κώφωση, και αισθητηριακά προβλήματα, αυτισμό, προβλήματα όρασης κ.ά. Τέλος, υπάρχουν θεραπευτικά προγράμματα για ενήλικες με δυσαρθρία, αφασία, δυσπραξία, δυσφαγία, λαρυγγεκτομή, διαταραχές μνήμης, διαταραχές αναπνοής κ.ά.

Οι συνεδρίες είναι ατομικές, εξατομικευμένες, με ημερήσια ενημέρωση, οδηγίες προς τους γονείς, ώστε να μετατρέψουμε τις δυνατότητες του ατόμου σε ικανότητες, άμεσα.

Όταν κριθεί απαραίτητο υπάρχει συνεργασία με δίκτυο καταξιωμένων γιατρών και θεραπευτών.

Υπηρεσίες

Εξειδικευμένος στη νευροεξελικτική αγωγή "Bobath"

Λογοθεραπεία

Αυτισμός

Τραυλισμός

Διαταραχές λόγου - άρθρωσης

Μαθησιακές δυσκολίες

Εγκεφαλικά επεισόδια

Σκλήρυνση κατά πλάκας

Άνοια

Δυσφαγία

Βαρηκοΐα

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Νευρολογικές παθήσεις

Όγκοι εγκέφαλου

Σχιστίες

Συνδρομικές Καταστάσεις - Σύνδρομα

Σίτιση Νεογνών-Βρεφών

Λαρυγγεκτομή -Οισοφαγική Ομιλία

Νόσος του ανωκινητικου νευρώνα

Νόσος του κάτω κινητικού νευρώνα

Μέθοδος Bobath

Τεστ Αξιολόγησης Μυολειτουργικών εργασιών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.