ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Ι. ΥΙΟΙ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 86, Δράμα - Δράμα 66 100
25210 23500
Νομός, Δράμα
6977 400426 https://konstantinidis1980.gr kwnstantinidis1980@gmail.com

Βιογραφικό

Από το 1980 δίπλα σας με σεβασμό και συνέπεια.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 από τον Ιωάννη Κωνσταντινίδη στη Δράμα, επί σειρά ετών έδειξε ότι με το σεβασμό, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό & προπαντός το κοινωνικό του έργο, έγινε γνωστός σε όλο το ευρύ κοινό της Δράμας.

Είναι περισσότερο από αναγκαίο τη δεδομένη στιγμή που θα αποβιώσει κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, η οικογένειά του/της, να τύχει της υποστήριξης που θα παράσχει ένα αξιόπιστο και έμπειρο γραφείο τελετών.Αυτό το οποίο και θα αναλάβει να διευθετήσει την κάθε διαδικασία για την τέλεση της κηδείας, με συνέπεια, ανθρωπιά, αλλά και το δέοντα επαγγελματισμό.

Έχοντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση των επικήδειων τελετών, δημιουργήσαμε τον ιστότοπό μας για να σας ενημερώσουμε άμεσα και υπεύθυνα για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, όπως και για τις διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να έχετε σε κάθε τύπο πένθιμης τελετής.

Με αίσθημα σεβασμού προς την απώλειά σας, αποτελεί υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλλουμε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στην περίσταση.

Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται, τη δύσκολη αυτή ώρα.

Υπηρεσίες

Τέλεση κηδειών, Τέλεση μνημόσυνων, Τέλεση θρησκευτικών - πολιτικών κηδειών, Ανθοστολισμός εκκλησίας, Καύση - αποτέφρωση σορού, Μεταφορά σορού σε ολόκληρη την Ελλάδα, Εκταφή, Στεφάνια, Σπιτικά κόλλυβα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.